10 ДОДАТОЦИMusetti плексиглас држач за капсули

1,200 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Шоља за кафе Vergnano 1882 g

Совршена форма за вкус на најдоброто еспресо.
450 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Шоља за кафе Vergnano 1882 b

Совршена форма за вкус на најдоброто еспресо.
450 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Шоља за кафе Vergnano 1882 r

Совршена форма за вкус на најдоброто еспресо.
450 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Ѓезве Мока Vergnano 1882 b

100% произведено во Италија ѓезвето Мока е вешто обработено од најдобрите материјали и го содржи целото италијанско искуство за правење совршено традиционално кафе Мока.
1,922 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Ѓезве Мока Vergnano 1882 w

100% произведено во Италија ѓезвето Мока е вешто обработено од најдобрите материјали и го содржи целото италијанско искуство за правење совршено традиционално кафе Мока.
1,922 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка