Начини на плаќање

Отсега купувајте од удобноста на вашиот дом, од работа или во движење по најдостапни цени и до 6 рати без камата со VISA, MasterCard и Maestro кредитните картички на Стопанска банка АД - Скопје.

Се што треба да направите е да се регистрирате на нашиот вебсајт за да можете да ги искористите сите придобивки за онлајн купување кои ги нуди нашата интернет продавница.

Внесете ги омилените производи во вашата кошничка и следете ги чекорите од едноставиот систем за нарачување.

Со користење на www.bevanda.mk добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават, начинот на плаќање кој најмногу одговара на вашите можности со платежните картички VISA, MasterCard и Maestro од било која банка преку CaSys International картичниот систем.

bevanda.mk ви овозможува плаќање на 2, 3 и 6 рати без камата при користење на VISA, MasterCard или Maestro кредитните картички на Стопанска банка АД - Скопје.

По успешното завршување на вашата нарачка, за која ќе добиете автоматска потврда на вашата еmail адреса со која сте регистрирани, во рок од 24 часа ќе бидете телефонски контактирани од нашата корисничка поддршка за потврда на плаќањето на рати.

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка