4 КАФЕ АПАРАТИ
Nespresso® компатибилна машина Капитани Елите W

Лесна, компактна, 100% Италијанска во снежно бела боја...
7,900 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Nespresso® компатибилна машина Капитани Елите B

Лесна, компактна, 100% Италијанска во црна боја...
7,900 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Nespresso® компатибилна машина Капитани Елите G

Лесна, компактна, 100% Италијанска во сребрено сива боја...
7,900 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Nespresso® компатибилна машина Капитани Елите R

Лесна, компактна, 100% Италијанска во Indiared црвена боја....
7,900 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка