Податоци за испорака
*Одберете датум на кој сакате нарачката да биде испорачана
Кошничка

*Доколку ја одберете оваа можност нарачаните производи можете да ги подигнете во просториите на БЕВАНДА во време од 09:30 до 15:30 часот секој работен ден.

За подетални информации обратете се во центарот за подршка на БЕВАНДА на телефонскиот број +38971292548


Нарачани производи
Цена на испорака
Сами ја подигаме нарачката

Изберете град
0ден
Вкупно за плаќање
Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка