Како наш член, уживајте во екслузивните понуди и награди, сите насочени кон вашето уживање во екслузивни производи.
Секое ниво на членство нуди опсег на бенефиции

се членови кои врз основа на извршена прва нарачка се стекнуваат со одредени бенефити и бодирање во лојалната програма.

Овој тип на членство обезбедува:
 • бесплатна испорака на секоја нарачка во износ поголем од 1,500 денари
 • дополнителен 1% попуст во бодови.

се членови кои имаат направено нарачки од сајтот на БЕВАНДА во вкупен износ од 15.000,00 денари за една календарска година, 12 месеци.

Овој тип на членство обезбедува:
 • бесплатна испорака на секоја нарачка во износ поголем од 1,500 денари и
 • дополнителен 2% попуст во бодови,
 • дополнителен попуст од 10% на ДОДАТОЦИ во бодови
 • учевство во сите настани организирани од лојалити програмата на БЕВАНДА КЛУБОТ.

се членови кои имаат направено нарачки од сајтот на БЕВАНДА во вкупен износ од 30.000,00 денари за една календарска година, 12 месеци.

Овој тип на членство обезбедува
 • бесплатна испорака на секоја нарачка во износ поголем од 1,500 денари и
 • дополнителен 3% попуст во бодови,
 • дополнителен попуст од 10% на ДОДАТОЦИ во бодови.
 • дополнителен попуст од 10% при нарачка на машина за кафе
 • гратис сет од 2 шољи/чаши секоја година, како и
 • учевство во сите настани организирани од лојалити програмата на БЕВАНДА КЛУБОТ.Кошничка
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка