30 КАФЕ и ЧАЈ
Кафе Vergnano 1882 800 Crema во зрна 1кг

Кафето Vergnano 1882 Espresso Crema 800 има мека и нежна арома со сладок вкус
25ml
40ml
1,370 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Vergnano 1882 600 Classico во зрна 1кг.

Мешавина со изразен карактер, Espresso Classico 600 има најголем процент на кафе Робуста во својот состав
25ml
40ml
1,150 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Pellini Gift Box Multi Pack (x40)

Долгата традиција и врвниот квалитет го креираа овој сет од повеќе кафиња со цел, максимално уживање во богатиот вкус на Италијанското еспресо...
25ml
890 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Pellini Supremo (x30)

Pelini Supremo претставува нова колекција на Италијанско еспресо...
25ml
690 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 7
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Illy Brasile (x21)

Составена од девет сорти од 100% кафе Арабика...
25ml
40ml
680 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Illy Guatemala (x21)

Составена од девет сорти од 100% кафе Арабика...
25ml
40ml
680 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Pellini Top Arabica (х30)

Вистински погодок за сите љубители на ароматично 100% Арабика кафе...
25ml
670 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Vergnano 1882 Arabica (x30)

Мешавина од најдобрите зрна Арабика култивирани во Латинска Америка
25ml
620 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Vergnano 1882 Cremoso (x30)

Златниот и густ крем од капсулите Caffe Vergnano Cremoso е постојан...
25ml
620 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Illy Brasile (x18)

Составена од девет сорти од 100% кафе Арабика...
25ml
40ml
570 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Illy Classico (x18)

Составена од девет сорти од 100% кафе Арабика...
25ml
40ml
570 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Illy Etiopia (x18)

Составена од девет сорти од 100% кафе Арабика...
25ml
40ml
570 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Illy Guatemala (x18)

Составена од девет сорти од 100% кафе Арабика...
25ml
40ml
570 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Kафе Vergnano 1882 Arabica 100% мелено 250гр.

Мешавина од најдобрите зрна Арабика култивирани во Латинска Америка
25ml
40ml
520 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Vergnano 1882 Аrabica 100% во зрнa 250гр

Мешавина од најдобрите зрна Арабика култивирани во Латинска Америка
25ml
40ml
510 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Illy Classico (x10)

Составена од девет сорти од 100% кафе Арабика...
25ml
40ml
310 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Illy Intenso (x10)

Составена од девет сорти од 100% кафе Арабика...
25ml
40ml
310 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Pellini Magnifico (x10)

Како дел од Pelini Luxery Coffee, Magnifico е вистински избор за сите оние кои се љубители на Италијанско еспресо...
25ml
240 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Pellini Absolute (x10)

Со благородна арома и вкус, Pellini Absolute е сместен во категоријата на луксузно Италијанско еспресо...
25ml
240 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Pellini Armonioso (x10)

Како дел од новата колекција на Pellini Luxury Coffee, кафето Armonioso е Италијанско еспресо ...
25ml
240 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Pellini Supremo (x10)

Pelini Supremo претставува нова колекција на Италијанско еспресо...
25ml
240 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 10
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Vergnano 1882 Portofino (x10)

Екслузивно кафе инспирирано од убавините на Италијанскиот град Portofino.
25ml
220 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 10
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Vergnano 1882 Amalfi (x10)

Екслузивно кафе инспирирано од убавините на Италијанскиот град Амалфи.
25ml
220 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 10
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Vergnano 1882 Cortina (x10)

Екслузивно кафе инспирирано од убавините на Италијанскиот град Cortina.
25ml
220 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 10
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Vergnano 1882 Intenso (x10)

Кафе Vergnano Intenso со долготрајна бронзена крема
25ml
220 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 10
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Vergnano 1882 Lungo Intenso (x10)

Mешавина составена од најдобрите зрна кафе Арабика.
25ml
220 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 10
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Vergnano 1882 Cremoso (x10)

Златниот и густ крем од капсулите Caffe Vergnano Cremoso е постојан.
25ml
220 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 10
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Vergnano 1882 Arabica (x10)

Мешавина од најдобрите зрна Арабика култивирани во Латинска Америка
25ml
220 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 10
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Кафе Pellini Top Arabica (х10)

Вистински погодок за сите љубители на ароматично 100% Арабика кафе...
25ml
220 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка