17 КАФЕ и ЧАЈ
Кафе Vergnano 1882 Original во зрнa 2,5кг

Кафе Vergnano 1882 Original во зрно за оние кои го сакаат кафето свежо мелено,мешавина од најдобрите зрна кафе во светот
25ml
40ml
4,350 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Vergnano 1882 800 Crema во зрна 1кг

Кафето Vergnano 1882 Espresso Crema 800 има мека и нежна арома со сладок вкус
25ml
40ml
1,370 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Vergnano 1882 600 Classico во зрна 1кг.

Мешавина со изразен карактер, Espresso Classico 600 има најголем процент на кафе Робуста во својот состав
25ml
40ml
1,150 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Pellini Supremo (x30)

Pelini Supremo претставува нова колекција на Италијанско еспресо...
25ml
690 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Illy Brasile (x21)

Составена од девет сорти од 100% кафе Арабика...
25ml
40ml
680 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Illy Brasile (x18)

Составена од девет сорти од 100% кафе Арабика...
25ml
40ml
570 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Illy Classico (x18)

Составена од девет сорти од 100% кафе Арабика...
25ml
40ml
570 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Illy Etiopia (x18)

Составена од девет сорти од 100% кафе Арабика...
25ml
40ml
570 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Illy Guatemala (x18)

Составена од девет сорти од 100% кафе Арабика...
25ml
40ml
570 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Kафе Vergnano 1882 Arabica 100% мелено 250гр.

Мешавина од најдобрите зрна Арабика култивирани во Латинска Америка
25ml
40ml
520 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Vergnano 1882 Аrabica 100% во зрнa 250гр

Мешавина од најдобрите зрна Арабика култивирани во Латинска Америка
25ml
40ml
510 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Pellini Armonioso (x10)

Како дел од новата колекција на Pellini Luxury Coffee, кафето Armonioso е Италијанско еспресо ...
25ml
240 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Pellini Supremo (x10)

Pelini Supremo претставува нова колекција на Италијанско еспресо...
25ml
240 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Vergnano 1882 Cremoso (x10)

Златниот и густ крем од капсулите Caffe Vergnano Cremoso е постојан.
25ml
220 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Vergnano 1882 Lungo Intenso (x10)

Mешавина составена од најдобрите зрна кафе Арабика.
25ml
220 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Vergnano 1882 Intenso (x10)

Кафе Vergnano Intenso со долготрајна бронзена крема
25ml
220 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кафе Vergnano 1882 Arabica (x10)

Мешавина од најдобрите зрна Арабика култивирани во Латинска Америка
25ml
220 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка