Musetti плексиглас држач за капсули

1,200 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Musetti плексиглас држач за капсули

Модерен дизајн, за чување на вашите капсули
Собира 30 nespresso компатибилни капсули

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка