Шербет Mixer 1л.

485 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот

Шербет Mixer 1л.

Шербетот претставува една едноставна, но клучна состојка во многу познати пијалоци во светот. Клучна е за подготувањето на некои коктели. Претставува мешавина од еднаква количина на вода и шеќер
Бела
Благ

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Географско потекло

Италија
Бел шеќер, вода

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка