Џин Citadelle original со две оригинални чаши

1,450ден 1,350 ден
Важи до: 31.07.2024
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Џин Citadelle original со две оригинални чаши

-Цитадел е број 1 премиум џин во Франција
-Цитадел е единствениот џин во светот кој има патентиран процес на прогресивна
инфузија на ботаниките, односно 19те ботаники се додаваат во различен период на дестилацајата поединечно за целосна контрола на интензитетот на секоја.
- Има добиено повеќе од 120 медали, меѓу кои и "World's best Gin" и "Brand Inovator of The Year" од The Gin Magazine, Како и "Best Gin In The World" од GQ Magazine
- Користи 19 ботаники кои додаваат повеќе нивоа и длабочина на егзотичен и свеж вкус, што е двојно и дури повеќекратно повеќе од конкурентните џинови (Бифитер 9, Бомбај 10, Гордонс 4 ботаники).

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Џин Цитадел 0.7l, 2 чаши

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка