Сет Plantation 3* rum 1L + Bacardi 0.35L + 4 Бакарди чаши

1,300 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Сет Plantation 3* rum 1L + Bacardi 0.35L + 4 Бакарди чаши

Плантејшн, број 3 во продажба и број 1 во трендинг рум во најдобрите барови во светот, споен со бакарди, број 1 рум во продажба, во оваа гантастична понуда

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Плантејшн 3* 1л, Бакарди 0,35Л + 4 чаши

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка