сет за плажа Aperol 1l x3, Zonin prosecco x 9, = стол за плажа Аперол

8,100 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

сет за плажа Aperol 1l x3, Zonin prosecco x 9, = стол за плажа Аперол

Познатиот аперитив Аперол и едно од најдобрите италијански просека Зонин се наоѓаат во оваа фантастична понуда

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Аперол 1Л х3, Зонин просеко 0,75Л х9, Аперол стол за плажа

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка