сет домашен бар Aperol 1lx3, Zonin Prosecco x 9, Aperol гума за шанк, метален ајнцер, кибла за мраз

8,100 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

сет домашен бар Aperol 1lx3, Zonin Prosecco x 9, Aperol гума за шанк, метален ајнцер, кибла за мраз

Познатиот аперитив Аперол и едно од најдобрите италијански просека Зонин се наоѓаат во оваа фантастична понуда

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Аперол 1Л х3, Зонин просеко 0,75Л х9, Аперол гума за шанк х2, Аперол метален послужавник х1, Аперол кибла за мраз х1

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка