Рум Bacardi Breezer Lime 0,275л

103 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот

Рум Bacardi Breezer Lime 0,275л

Бакарди Бризер од Зелен лимон е свеж и интересен микс од природен вкус на зелен лимон, искомбиниран со премиум рум и прочистена газирана вода.
chartarrow

1

50

100

4%
Светло зелена
Лимета
Лимета
Свежа лимета

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Географско потекло

Куба
Рум Бакарди измешан со зелен лимон и минерална вода

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка