120 АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИКоњак Remy Martin Louis XIII 0.70Л

Класичниот декантер LOUIS XIII остана врвен израз на нашите најдобри eaux-de-vie од 1874 година...
203,000 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вотка Grey Goose 3.00л

Нејзиниот препознатлив гладок вкус и специфичен карактер се резултат на невообичаена страст за создавање дестилати и посветена обврска кон највисокиот можен квалитет...
11,800 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Коњак Remy Martin XO 0,70л

Реми Мартин XO е составен од eaux-de-vie кои доаѓаат исклучиво од најквалитетните лозови насади на коњак...
9,380 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Octomore Edition 11.1 Single malt 0,7л

Изложувајќи ја структурната брилијантност на нашиот чист, неизвалкан Octomore силен дух, нашето 11.1 ...
8,200 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Ирско виски Teeling 18YO Single Malt, Muscat Cask 0,7л

zz
7,200 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Виски Port Charlotte 10yo Single malt

Ова 10 годишно виски од Порт Шарлот е зачнато, дестилирано,...
4,500 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Single Malt Dalmore 12YO 0,7л

Наследството на Далмор датира од 1263 година. Токму во оваа година Колин од Кинтаил, началникот на кланот Мекензи, го спасил кралот Александар III од...
3,600 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Текила Patron Anejo 0,70л

Рачно направена во мали количини, за да биде со гладок, и благ вкус...
2,980 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Рум Mount Gay XO 0.70л

Повеќе од рум...
2,950 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вотка Grey Goose Night Vision 1,0л

Нејзиниот препознатлив гладок вкус и специфичен карактер се резултат на невообичаена страст за создавање дестилати и посветена обврска кон највисокиот можен квалитет...
2,780 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Текила Patron Reposado 0,70л

Рачно направена во мали количини, за да биде со гладок, и благ вкус...
2,690 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Коњак Remy Martin VSOP 0,70л

Оригинално создаден во 1927 VSOP еволуирал во VSOP Mature Cask Finish во 2012 година...
2,650 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Текила Patron Silver 0,70л

Рачно направена во мали количини, за да биде со гладок, и благ вкус...
2,540 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Вотка Grey Goose Le Orange 0,70л

Grey Goose L’Orange водката е направена од свежо набрани портокали. како и со супериорното жито...
2,510 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вотка Grey Goose Aurora Borealis светлечко шише 0,70л

Нејзиниот препознатлив гладок вкус и специфичен карактер се резултат на невообичаена страст за создавање дестилати и посветена обврска кон највисокиот можен квалитет...
2,360 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Ирско виски Teeling Single Malt 0.7л

Преку иновативни техники на созревање и завршна обработка, ние создадовме уникатно, наградувано ...
2,300 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Aultmore Single Malt 12YO 0,7л

Дистилеријата Aultmore е основана во 1897 година од Александар Едвард, еден од најпознатите шкотски дистилери, за време на...
2,250 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Џин Star of Bombay 0,70л

Инспириран од сафирот содржан на самото име на производот, Star of Bombay е исклучително гладок премиум џин...
2,200 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Џин The Botanist Islay dry 0,7л

Луксузниот The Botanist Islay Dry Gin се прави во дестилеријата Бруихладич во Шкотска. Интересен факт...
2,200 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Bushmills Single Malt 10 год. 0,70л - Сет со 2 чаши

Од најстарата дистилерија во Ирска ни доаѓа Bushmills Single Malt 10 год. Трипати дистилиран...
2,200 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Ликер St. Germain 0,70л

Првиот француски ликер во светот изработен на традиционален начин...
2,150 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски The Deveron 12 год. single malt 0,70л

Шкотско виски созреано во комбинација на шпански шери и американски екс-бурбонски дабови буриња..
2,100 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Reserva Diez 0.70Л

„DIEZ“ СЕ ОДНЕСУВА НА ДЕСЕТГОДИШНИОТ ПРОЦЕС НА СТАРЕЊЕ НА НА ОВОЈ ИСКЛУЧИТЕЛЕН РУМ.
2,100 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Bushmills Single Malt 10 год. 0,70л

Од најстарата дистилерија во Ирска ни доаѓа Bushmills Single Malt 10 год. Трипати дистилиран...
2,090 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Shackleton Blended Malt 0,7л

Shackleton Blended Malt Scotch се заснова на духот доставен во британската експедиција на Антарктикот во 1907 година...
2,050 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ирско виски Teeling Amber Ale Cask 0,7л

x
1,950 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Mount Gay Black Barrel 0.70л

Повеќе од рум...
1,950 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Dewar's 12 years old Whiskey 0,70л

Полн и богат со вкус, двојно зреен за уште поголема глаткост...
1,940 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ирско виски Teeling Single Grain 0.7л

Целосно уникатен стил во рамките на ирското виски, поместувајќи ги границите на конвенцијата...
1,880 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Бренди Metaxa 12* 0,70л

1888: Spyros Metaxa го создава, можеби, најгладкиот дестилат со килибарна боја...
1,850 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Ocho 0,70л

Создаден во 1862, Бакарди 8 годишен, остана единствено зачуван во фамилијата Бакарди седум генерации...
1,840 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Single Malt Tamnavulin Sherry Cask 0,7л

Скриена на работ на реката Ливет, малата група на вешти занаетчии и жени во дестилеријата Тамнавулин започна...
1,800 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ирско виски Jameson Stout Edition 0,70л

Ирски виски, стареен во занаетчиски буриња за пиво.
1,690 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Сет од две шкотски вискија William Lawson 0,7л

Ништо не треба да доаѓа помеѓу мажот и неговото виски...
1,650 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Текила Patron Café 0,70л

Патрон Текила со есенцијата на добро кафе...
1,495 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Виски Black Bush 0,70л

Black Bush е совршен спој на висока концентрација од повеќе сингл малт виски, созревано во дрвени буриња, направени од sherry дрво...
1,490 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ирско виски Teeling Small Batch 0.7л

Ова виски ја оспорува конвенцијата за тоа што може да биде ирско виски, со слоеви на уникатен вкус ...
1,400 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ликер Cointreau 0,70л

Ликерот Контро е бленд од трипл сек ( ликер со вкус на портокал), произведен во Saint-Barthélemy-d'Anjou Франција...
1,350 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Dewar's White Label Scotch Whiskey 1л

Се мешаат до 40 Шкотски најфини сингл малтови и вискија од пченица да се создаде Dewar’s White Label...
1,250 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Bushmills original 0,70л - Сет со 2 чаши

Bushmills Original Ирското Виски е мешавина од сопствените трипати дестилирани малт вискија, направени од пченица, и има освоено 36 награди само оваа година...
1,190 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Џин Bombay Sapphire Sunset 0.70л

Инфузиран со топли зачини и слатко горчлива шпанска мандарина, BOMBAY SAPPHIRE SUNSET е совршен џин за повторно поврзување и опуштање со пријателите, додека сонцето се спушта, а денот станува ноќ.
1,150 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Виски Glen Grant The Major's Reseve - Single Malt 0,70л

Glen Grant The Major’s Reserve е најмладиот и најчесто пиениот сингл малт од асортиманот на Глен Грант...
1,140 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Бурбон Wild Turkey 0,70л

Бурбонот е национален пијалок на Америка и 95% од бурбоните, потекнуваат од Кентаки...
1,120 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Битер Martini Reserva 0,70л

Уште од 1864 година Мартини постојано го изненадува светот со своите пијалоци...
1,100ден 920 ден
Важи до: 31.12.2023
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Бурбон Four Roses 0,70л

Four Roses е бренд на Kentucky straight bourbon whiskey...
1,100 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Carta Blanca 1л

Пред Дон Факундо да го преправи рецептот, белите румови биле остри на вкус, нерафинирани и сирови...
1,050 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Џин Bombay Sapphire 0,70л

Додека обичните џинови се произведуваат со зовривање на нивните тревки директно во пијалокот, да го достигнат нивниот вкус...
1,050 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Dewar's White Label 0,70л - Сет со чаша

Се мешаат до 40 Шкотски најфини сингл малтови и вискија од пченица да се создаде Dewar’s White Label...
1,050 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Cuatro 4YO 0.70Л

CUATRO ЗНАЧИ „ЧЕТИРИ“, ПО ГОДИНИТЕ КОИ РУМОТ ГИ ПОМИНУВА ВО СТАРЕЕЊЕ ПОД КАРИПСКОТО СОНЦЕ.
1,050 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вермут Martini Riserva Ambrato 0,75л

Создаден од креаторите на Мартини, овие два се автентични Вермути од Торино...
1,000ден 850 ден
Важи до: 31.12.2023
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вермут Martini Riserva Rubino 0,75л

Создаден од креаторите на Мартини, овие два се автентични Вермути од Торино...
1,000ден 850 ден
Важи до: 31.12.2023
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Teeling Irish Whiskey тринити пакување 3x0,05л

"Светото тројство" како што Teeling ги нарекува своите три нај популарни вискија, во едно пакување...
990 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Carta Negra 0,70л

Бакарди Карта Негра е средно црн рум, експертски изблендиран од Maestros de Ron BACARDI...
980 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Бренди St.Remy XO 0,70л

Гладок и разноврсен. St.Remy XO е совршен вовед во уникатен и конзистентен стил производниот опус на производителот...
970 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Dewar's White Label Scotch Whiskey 0,70л

Се мешаат до 40 Шкотски најфини сингл малтови и вискија од пченица да се создаде Dewar’s White Label...
945 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ликер Passoa Passion Fruit 0,70л

Ликерот Пасоа е вкусен ликер од маракуја(passion fruit) со 100%...
940 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Бренди Metaxa 7* 0,70л

1888: Spyros Metaxa го создава, можеби, најгладкиот дестилат со килибарна боја...
930 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ликер Amaro Averna 0,70л

Amaro Averna е одличен ликер за уживање во било кој период од денот. Можете да го пиете на собна температура, со мраз или замрзнат...
860 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Рум Bacardi Carta Oro 0,70л

Неговиот богат вкус и златеникава боја се развиени во дабови буриња...
860 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ликер Aperol 1л

Самото име кажува се: Аперол е перфектен аперитив...
840 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Вотка Eristoff 1л

Направена од 100% жито, кој содржи соодветно ниво на влажност, чист карактер и деминерализирана вода...
830 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Узо Mitilini 2,0л

Гладок, традиционален и лесен, со дестилат од бакарни казани.
825 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Carta Blanca 0,70 л

Пред Дон Факундо да го преправи рецептот, белите румови биле остри на вкус, нерафинирани и сирови...
820 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вермут Martini Bianco 1л

Кралица на вермутот. Позната во минатото како Bianchissimo- најбелата...
750ден 680 ден
Важи до: 31.12.2023
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Текила Real Gold Camino 0,70л

Камино Реал Голд Текила е направена од посебен вид на Агаве - Weber...
750 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Текила Real Bianco Camino 0,70л

Оваа текила има многу нежен и лесен вкус со транспарентна боја...
750 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Вермут Martini Rosato 1л

Се добива со бленд на црвено и бело вино кое природно допринесува за неговата розеникава боја...
750ден 680 ден
Важи до: 31.12.2023
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вермут Martini Rosso 1л

Кога светот побара современ вермут, занаетчиите на Мартини произведоа комплетно нова база на црвено и бело вино...
750ден 680 ден
Важи до: 31.12.2023
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Вермут Martini Extra Dry 1л

Есенцијата на ретки дрвја, тревки и цитрусни овошја, заробени во секоја капка на овој производ, го прават Мартини Драј...
750ден 680 ден
Важи до: 31.12.2023
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Аперитиво Martini Fiero 1Л

MARTINI Fiero и тоник се направени еден за друг – овој современ вермут е мешавина од цитрус и горчлив портокал со меки бели вина
750ден 680 ден
Важи до: 31.12.2023
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Бренди Metaxa 5* 0,70л

1888: Spyros Metaxa го создава, можеби, најгладкиот дестилат со килибарна боја...
740 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Узо Ouzo 12 1л

Името е настанато во 1880 година во дестилеријата Kaloyannis од „Бурето бр.12„...
655 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Oakheart 0,70л

Интензивниот оган што гори во внатрешноста на бурињата пред стареењето на Oakheart...
650 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Mojito 0,70л

Од креаторите на оригинално мохито, доживејте класичен мохито коктел припремен со Бакарди Рум, Нане и Зелен лимон...
630 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Бренди St.Remy VSOP 0,70л

Гладок и разноврсен. St.Remy VSOP е совршен вовед во уникатен и конзистентен стил производниот опус на производителот...
620 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ликер Bols Малина 0,70л

Болс Малина е длабоко црвен ликер направен со вистински, природни ботаници. Направен е од свежо исцедена малина за да се создаде овој вкусен свеж ликер од малина. Болс Малина е темен ликер,
620 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Ликер Bols Amaretto 0,70л

Ликерот Болс Амарето е направен, верен на своето потекло, од дестилат на јадра од бадем и...
620 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Ликер Bols бело какао 0.70л

Bols Crème de Cacao White е чист ликер со вкус на млечно чоколадо, поткрепен со слаби тонови на ванила и кајсија.
620 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ракија Пештерска Созреана 0,7л

Пештерска созреана се добива со дестилација на избрани сорти грозје ...
610 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вотка Eristoff 0,70л

Направена од 100% жито, кој содржи соодветно ниво на влажност, чист карактер и деминерализирана вода...
605 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вотка Eristoff Red 0,70л

Дренките набрани од шумата на „Земјата на Волкот-Грузија“...
600 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Carta Blanca 0,35 л

Пред Дон Факундо да го преправи рецептот, белите румови биле остри на вкус, нерафинирани и сирови...
590 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Узо Dimino 0.7л со 2 чаши

Узо Димино е производ стареен два месеци од 100% дестилат, без додаден шеќер...
550 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Old Smuggler 0,70л

Шкотско виски со историја која датира од 1835 година...
520 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Ракија Пештерска 0,7л

Пештерска Ракија е ракија направена од избрани сорти на...
510 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Carta Blanca 0,20 л

Пред Дон Факундо да го преправи рецептот, белите румови биле остри на вкус, нерафинирани и сирови...
360 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Виски Dewar's White Label Scotch Whiskey 0,20л

Се мешаат до 40 Шкотски најфини сингл малтови и вискија од пченица да се создаде Dewar’s White Label...
360 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Узо Dimino 0,2л

Узо Димино е производ стареен два месеци од 100% дестилат, без додаден шеќер...
155 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 12
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Узо Ouzo 12 0,20л

Името е настанато во 1880 година во дестилеријата Kaloyannis од „Бурето бр.12„...
150 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 24
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Ликер Cointreau 0,05л

Ликерот Контро е бленд од трипл сек ( ликер со вкус на портокал), произведен во Saint-Barthélemy-d'Anjou Франција...
140 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 21
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Џин Bombay Sapphire 0,05л

Додека обичните џинови се произведуваат со зовривање на нивните тревки директно во пијалокот...
105 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 11
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Рум Bacardi Breezer Watermelon 0,275л

Бакарди Бризер од Лубеница е освежителен алкохолен пијалок кој содржи мешавина од Бакарди Рум...
103 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Рум Bacardi Breezer Lime 0,275л

Бакарди Бризер од Зелен лимон е свеж и интересен микс од природен вкус на зелен лимон...
103 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Рум Bacardi Breezer Orange 0,275л

Освежете го вашиот вкус со вкусен Тропски Портокал- сочна сензација со вкус на портокал и нијанси на ванила...
103 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Рум Bacardi Carta Blanca 0,05л

Пред Дон Факундо да го преправи рецептот, белите румови биле остри на вкус, нерафинирани и сирови...
74 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 14
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вермут Martini Bianco 0,06л

Кралица на вермутот. Позната во минатото како Bianchissimo- најбелата. Вкусовите на луѓето ги препознаа нежните ноти на ванила...
70ден 60 ден
Важи до: 31.12.2023
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 9
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Вермут Martini Rosso 0,06л

Кога светот побара современ вермут, занаетчиите на Мартини произведоа комплетно нова база на црвено и бело вино...
70ден 60 ден
Важи до: 31.12.2023
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 7
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Безалкохолен Аперитив Martini Vibrante 0.75л

Ви го претставуваме Vibrante, нашето вкусно комплексно, цитрусно аперитиво.
0 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Безалкохолен Аперитив Martini Floreale 0.75л

Ви го претставуваме Vibrante, нашето вкусно комплексно, цветно аперитиво.
0 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот
Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка