Ликер Fernet Branca 1л

1,170 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Ликер Fernet Branca 1л

27-те тревки кои се составен дел од овој производ, потекнуваат од 4 континенти. Дел од состојките се цвеќиња, тревки, корења и растенија кои се користат за алкохолни дестилати, екстракти и чаеви кои блендирани во специјалниот микс, даваат соодветен бенефит на производот. 
chartarrow

1

50

100

39%
Темно кафена
Јака арома на пеперминт
Свежи листови од нане, чај од нане, камилица, цитрусна кора и длабоки ноти на коренести билки
Суви сливи и готвено овошје
Италија

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Италија
Алкохол од грозје, Зачини, Билки и Нане
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка