Бренди Metaxa 5* 0,70л

740 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Бренди Metaxa 5* 0,70л

1888: Spyros Metaxa го создава, можеби, најгладкиот дестилат со килибарна боја. Од тогаш, уметноста на правење вино, дестилација, зреење и блендирање го прави уникатен овој пијалок.
chartarrow

1

50

100

38%
Темно златна
Мед и кајсија
Лесна медова блажина, зрели сливи, црвен грејпфрут и лесен вкус на бибер
Праска, бадем и лесен вкус на бибер

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Грција
Алкохол од грозје, вода и природна боја

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка