Бурбон Wild Turkey 0,70л

1,120 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Бурбон Wild Turkey 0,70л

Бурбонот е национален пијалок на Америка и 95% од бурбоните, потекнуваат од Кентаки. Совршен пијалок за сите оние кои сакаат да уживаат во поблага верзија на виски.
chartarrow

1

50

100

40,5%
Златна
Зачини, ванила и Бразилско кафе
Ноти на карамел, мед и кафе.
Кафе и мед
Кентаки (УСА)

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Кентаки (USA)
Жесток алкохолен пијалок

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка