Ракија Пештерска Созреана 0,7л

610 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Најавете се за да добиете информации за производот

Ракија Пештерска Созреана 0,7л

Пештерска созреана се добива со дестилација на избрани сорти грозје - Ркацители, Угни Блан, Димјат и Памид. Старее од 6 месеци до 1 година во дабови буриња и содржи класични 40% алкохол. Пештерска созреана повеќе пати е добитник на национални и меѓународни награди. Дегустаторите на национално и на светско ниво го препознаваат по својата типична боја на килибар, арома на ванила, нежна мека текстура и фин вкус на суви ореви и ванила со лесен и сладок бибер.
chartarrow

1

50

100

40%
Килибар
Ванила
Ореви, Ванила, Сладок бибер

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 0
Нема на залиха
Географско потекло

Бугарија
Алкохол од грозје, вода

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка