Џин Bombay Sapphire 0,50л

840 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Џин Bombay Sapphire 0,50л

Додека обичните џинови се произведуваат со зовривање на нивните тревки директно во пијалокот, да го достигнат нивниот вкус, вкусот на Бомбај Сафир е создаден преку процес на инфузија на пареа. 10те билки користени во нашиот џин се држат одвоени од пијалокот во перфорирани бакарни садови и кога загреаната пареа пристига, различниот вкус од билките се ослободува. Резултатот? Комплексна ароматична течност, која носи широк распон на балансиран вкус.
chartarrow

1

50

100

40%
Транспарентна
Цитрусна нота
Лимон и цветни ноти
Кориандер и цитрусна нота

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Велика Британија
Алкохол од бобинки, Природни ботанички екстракти и Вода

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка