Ликер Passoa Passion Fruit 0,70л

940 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Ликер Passoa Passion Fruit 0,70л

Ликерот Пасоа е вкусен ликер од маракуја(passion fruit) со 100% природно овошје од маракуја. Пасоа е полн ликер со свеж и сладок вкус на овошје од маракуја. Овој ликер од маракуја е клучна состојка за коктелот Porn Star Martini. Со своето карактеристично црно шише и светло-црвената боја, Пасоа е познато име меѓу сите љубители на коктели.
chartarrow

1

50

100

17%
Светло црвена
слатка
Зрела, природна маракуја
Франција

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Франција
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка