Ликер Bols Amaretto 0,70л

620 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Ликер Bols Amaretto 0,70л

Ликерот Болс Амарето е направен, верен на своето потекло, од дестилат на јадра од бадем и кајсија со нота на орев и карамел. Овој ликер од ореви се инфузира со природни ботанички производи.
chartarrow

1

50

100

24%
Светла кафена
Марципан и допир на цитрус
Балансирани ноти на кајсија и бадем
Холандија

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Холандија
Акохол, вода, екстракт од семки на кајсија и бадеми

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка