Ликер Bols бело какао 0.70л

620 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Ликер Bols бело какао 0.70л

Bols Crème de Cacao White е чист ликер со вкус на млечно чоколадо, поткрепен со слаби тонови на ванила и кајсија.  Овој транспарентен ликер од чоколадо се дестилира  само со природни ботаници.Bols Crème de Cacao White е направен специјално за потрошувачи и шанкери кои сакат ликер што го претставува попопуларниот вкус на млечно чоколадо наместо вкусот на темно чоколадо од ликерите, како што е Bols Cacao Brown.  Bols Creme de Cacao White има лесен ароматичен какао вкус.
 Овој ликер од чоколадо и млеко е совршен во коктели како што се Golden Cadillac  и Cherry Alexander.
chartarrow

1

50

100

24%
Чиста
Лесна арома на какао
Млечно чоколадо со ванила и кајсија
Холандија

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Холандија
c

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка