Бурбон Four Roses 0,70л

1,100 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Бурбон Four Roses 0,70л

Four Roses е бренд на Kentucky straight bourbon whiskey, кое се произведува уште од 1880-тите. Дестилеријата користи уникатен систем на рецепти од квасец и маслодај за да создаде линија бурбони која се разликувс од која било друга. Иако беше еден од ретките што работеше и ја преживеа Прохибицијата, ова виски произведено во Америка не се продаваше во САД со децении. Наместо тоа, таа најде просперитетна база на навивачи во Европа и Азија. Од 2002 година, Four Roses се враќаат на пазарот во САД. Неговиот предводник шишето "Yellow Label" можеби ја изгуби својата шарена титула, но останува омилен виски за буџет. Портфолиото на брендот вклучува виски со највисоки позиции во 80-докажани бурбони.
chartarrow

1

50

100

40%
карамел
цветна
ванила,даб,овошје
Кентаки

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Кентаки

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка