Рум Bacardi Cuatro 4YO 0.70Л

1,050 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Рум Bacardi Cuatro 4YO 0.70Л

Мешавина од румови одлежани најмалку четири години под карипското сонце, 4-годишниот рум BACARDÍ Añejo Cuatro има уникатен вкус и мека, златна боја.
chartarrow

1

50

100

40%
Ванила и цимет
Темен мед и каранфилче
Кафе и даб

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Куба
z

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка