Вотка Grey Goose Aurora Borealis светлечко шише 0,70л

2,360 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Вотка Grey Goose Aurora Borealis светлечко шише 0,70л

Нејзиниот препознатлив гладок вкус и специфичен карактер се резултат на невообичаена страст за создавање дестилати и посветена обврска кон највисокиот можен квалитет. Секоја серија на производство на Греј Гус вотка почнува со мека зимска пченица одгледана на фарми и околу плодниот PICARDY регион од Северна Франциија. 8 години по ред прогласена како "World's best tasting vodka"
Во чест на најсветлите Ноќни светла на планетата, Греај Гус го изработи лимитираното светлечкото шише Aurora Borealis
chartarrow

1

50

100

40%
Чиста, со ноти на бадем и црн пипер
Многу биберест, парфимирано непце со навестувања на ѕвезден анасон и 'рж
Зачинета, топла, кремаста завршница

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Франција
Алкохол од пченица и Вода

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка