Џин Bombay Sapphire Sunset 0.70л

1,150ден 1,120 ден
Важи до: 31.08.2024
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Џин Bombay Sapphire Sunset 0.70л

Уникатен израз на ароматичен вкус на Bombay Sapphire, комбинирајќи ги десетте препознатливи егзотични ботаники на BOMBAY SAPPHIRE со дополнителни три - златна куркума, индиски бел кардамон и шпански мандарина за да се создаде сложен, но убаво избалансиран, жив џин.
chartarrow

1

50

100

43%
Транспарентна
прекрасна арома на индиски зачини
Егзотични зачини, проткаени со свежа шпанска мандарина
Голема Британија

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Голема Британија
Алкохол од бобинки, Природни ботанички екстракти и Вода

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка