Џин Bombay Sapphire Premier Cru 0.70л

2,100ден 2,050 ден
Важи до: 31.08.2024
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Џин Bombay Sapphire Premier Cru 0.70л

Овој џин од мала серија што го слави најживописниот и најароматичен цитрус во светот. Во југоисточна Шпанија, каде што растат најдобрите Мурциски лимони, мандарини и слатките портокали од Фино, тесно соработуваме со локалните добавувачи и фармери за одржливо да го набавиме најпрефинетиот цитрус за нашиот Premier Cru Gin.
chartarrow

1

50

100

47%
Транспарентна
Свежи цитрусни ноти
Баланс на сладок портокал и мандарина, проткаен со свеж лимон
Голема Британија

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Голема Британија
Алкохол од бобинки, Природни ботанички екстракти и Вода

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка