Бренди Metaxa 7* 0,70л

930 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Бренди Metaxa 7* 0,70л

1888: Spyros Metaxa го создава, можеби, најгладкиот дестилат со килибарна боја. Од тогаш, уметноста на правење вино, дестилација, зреење и блендирање го прави уникатен овој пијалок.
chartarrow

1

50

100


Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 6
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Грција

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка