Рум Mount Gay Black Barrel 0.70л

1,950 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Рум Mount Gay Black Barrel 0.70л

Барбадос и Mount Gay. Вечно неразделнi. Врзани со геологија и култура. Дефинирано со повеќевековно партнерство помеѓу пејзажот и изработката на рум.
За време на ферментацијата, шеќерите во меласата се претвораат во алкохол од едноклеточни микроорганизми познати како квасец. Во Mount Gay, ние користиме два типа на ферментација.

Затворената ферментација, која се користи за дестилација во колона, вклучува додавање на сопствен вид на наследен квасец, развиен со векови од нашите производители на рум. Додека првичната ферментација на отворено, која се користи за дестилација на саксии, ги изложува меласата и водата на атмосферата Бајан. Дозволувајќи им на ветреците да ги носат домашните квасци во мешавината. Создавање на целосно уникатен ароматичен профил. Природно изработен од нашиот тероар.
chartarrow

1

50

100

43%
КИЛИБАРНО ЗЛАТНА
НОТИ ОД ДРВО И ПУТЕР БАЛАНСИРАНИ СО СУВО ОВОШЈЕ И ЗАЧИНИ
ХРАБРИ И АРОМАТИЧНИ СО НОТИ ОД ЃУМБИРСКИ ЛЕБ, ЛИЧЕ И КАФЕ
Барбадос

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Барбадос
алкохол од меласа, вода, природна боја

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка