Zonin Sparkling Gran Cuvee 0.75l

350 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Zonin Sparkling Gran Cuvee 0.75l

Собраното грозје е многу деликатно притиснато за да се избегне оштетување на грозјето. По ферментација
на контролирани температури, се добива вино со сламена боја кое потоа се претвора во
пенливо вино со методот Charmat
chartarrow

1

50

100

11%
Сламена жолта, со жива, евидентна пенливост
Интензивна, хармонична со прекрасни овошни навестувања
Пријатно сува, миризлива, свежа и полна

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Италија

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка