Ликер Campari 0,70л

750 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 7
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Ликер Campari 0,70л

Кампари е алкохолен дестилат добиен од инфузија на горки тревки, ароматични растенија и овошја соединети во алкохол и вода. Многумина се обиделе да го погодат точниот број на состојки: некои велат 20 или 60, но други велат дури 80.
chartarrow

1

50

100

25%
Црвена боја
Цреша, ловоров лист
Нане, крвав портокал, цреша и мед
Каранфилче, кора од портокал
Италија

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 7
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Италија
Шеќер, Алкохол, Вода и Овошни екстракти
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка