Рум Plantation Barbados 5yo 0.7L

1,350 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Рум Plantation Barbados 5yo 0.7L

Plantation Barbados 5yo комбинира автентичен Барбадоски стил од нашата сопствена дестилерија за рум во Западна Индија, основана во 1893 година од Џорџ Стад, генијален дестилатор со многу патенти под негово име. По стареење 3 години покрај плажата, бурињата од Барбадос патуваат по море до Франција, доживувајќи „динамично стареење“ на патот. Второто созревање во екс-Ferrand бурињата - препознатливата техника на двојно стареење Plantation - за вкупно 5 години стареење додава извонредна заобленост и структура
chartarrow

1

50

100

40%
мириси од пекарница, но и тутун за луле, тостира маршмелоу; секундарните вкусови откриваат масти од сланина, црно суво грозје,суви сливи
Влезот е горчлив, тостиран; средината на непцето е привлечно тостирано, речиси овошно, како кај печените овошни плодови и смолести.
Завршува средно долго, чоколадно
Барбадос

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Барбадос
s

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка