Ликер Aperol 1л

840 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 8
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Ликер Aperol 1л

Самото име кажува се: Аперол е перфектен аперитив. Јарко портокалова боја, има уникатен вкус, благодарение на тајниот рецепт, кој никогаш не бил сменет, со инфузија на слектирани состојки, вклучително горки и благи портокали и многу други тревки и корења, искомбинирани до совршен сооднос.Пакување совршено за семејно уживање во пијалокот
chartarrow

1

50

100

11%
Темно портокалова
Кора на портокал и допир на ванила
Интензивен вкус на портокал со ботаничка нота
Мала горчина со нота на блажина од портокал
Италија

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 8
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Италија
Шеќер, Алкохол, Вода и Овошни екстракти
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка