Пенливо вино Martini Proseco 0,75л

690 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Пенливо вино Martini Proseco 0,75л

Понатаму во месноста Просеко, каде сонцето спие во подножјето, се распослани Glera лозјата. Зреени во идеална клима, Глера гроздовите се богати со благ мирис на јаболо, овошја и мајчина душица кои и пркосат на континенталната жештина
chartarrow

1

50

100

11,5%
Светло златна боја
Круша и Дуња
Јаболко и круша со нота на мед и примеси на зрела праска
Медени ноти на јаболко и праска

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Италија
Пенливо вино
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка