Вино Domaines Ott Rouge 0,75л

2,185 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Вино Domaines Ott Rouge 0,75л

Ова црвено вино, со неговата силна структура и навидум рустична е обвиено со превезот на вистинска елеганција, создадена на почва од варовник, песок и песочен лапорец. Лозјето е подложно на сончево и поремено сува клима, капејќи се во морската клима и воздух кои доаѓаат од заливот Bandol.
chartarrow

1

50

100

13,5%
Црвена
Арома на бобинки
Свеж овошен вкус
Сладок финиш

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Франција
Вино црвено од 13,5% вол
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка