Ликер Amaro Averna 0,70л

860 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Ликер Amaro Averna 0,70л

Amaro Averna е одличен ликер за уживање во било кој период од денот. Можете да го пиете на собна температура, со мраз или замрзнат. Се произведува со антички рецепт кој се пренесува од генерација на генерација.
chartarrow

1

50

100

29%
Кафеава боја
Кола, горчлив портокал, јасмин
Гладок вкус
Кола, какао и кора од портокал
Италија

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Италија
Вода, Алкохол, Шеќер, Карамел и Прирони вкусови

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка