Рум Bacardi Carta Blanca 0,70 л

820 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Рум Bacardi Carta Blanca 0,70 л

Пред Дон Факундо да го преправи рецептот, белите румови биле остри на вкус, нерафинирани и сирови. Во 1862 тој го создаде Бакарди Карта Бланка, кој е производ на 10 години посветеност на креирање на совршен рум. Денес Bacardi е најдобриот рум во светот, идеален за сите класични и нови коктели
chartarrow

1

50

100

37,5%
Бела
Бамбусово дрво и сино сирење
Ванила и ноти на бадем
Индиски бибер и Печурки
Куба

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Куба
Алкохол од шеќерна трска и вода

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка