Рум Bacardi Carta Negra 0,70л

980 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Рум Bacardi Carta Negra 0,70л

Бакарди Карта Негра е средно црн рум, експертски изблендиран од Maestros de Ron BACARDI, користејќи рум развиен во силно јагленисани дабови буриња, а потоа дооформен преку тајниот рецепт за блендирање со јагленот.
chartarrow

1

50

100

40%
Средно црн
Тропско овошје
Кремастакарамела и ноти на ванила
Димено благ и карамелен финиш
Куба

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Куба
Алкохол од шеќерна трска и вода

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка