Bombay Sapphire & Tonic


Потребни состојки:
- 50 мл. џин Bombay Sapphire
- 100 мл. Тоник
- резанки од зелен лимон
- мраз

Наполнете балон чаша со мраз и со помош на маталка промешајте додека не започне да се замаглуваат страните на чашата.

Додајте го џинот и исцедете зелен лимон во чашата.

Додајте го тоникот, промешајте и сервирајте.


Додади производ
1,050 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 7
105 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 13
45 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 19
50ден 46 ден
Важи до: 31.12.2023
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 16
55ден 52 ден
Важи до: 31.12.2023
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 24


Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка