Текила Real Gold Camino 0,70л

750 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Текила Real Gold Camino 0,70л

Камино Реал Голд Текила е направена од посебен вид на Агаве - Weber, кој расте само во близина на месностите Jalisco, Nayarit, Michoacan and Guanajuato во Мексико и не може да се најде на ниту едно друго место.Ова растение вирее на надморска височина од 2000 метри, затоа текилата се вика Camino- високо, на шпански.
chartarrow

1

50

100

40%
Златна
Агаве
Благ вкус на агаве
Краток нежен финиш

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Мексико
Жесток алкохолен пијалок од 35% јачина
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка