Вотка Eristoff Red 0,70л

600 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Вотка Eristoff Red 0,70л

Дренките набрани од шумата на „Земјата на Волкот-Грузија“ , од каде и потекнува вотката, го оставаат својот придонес во горко-благиот вкус на Eristoff Red.
chartarrow

1

50

100

18%
Црвена
Арома на црвени овошја
Меки и по малку слатки црвени овошни плодови
Бобинки
Грузија

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 1
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Грузија
Жесток алкохолен пијалок од 18% јачина
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка