Вотка Grey Goose Le Orange 0,70л

2,510 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Вотка Grey Goose Le Orange 0,70л

Grey Goose L’Orange водката е направена од свежо набрани портокали како и со супериорно жито. Есенцијалните масла од свежо овошје се мешаат со алкохолот добиен од жито, се дестилираат да се зачува цитурсниот карактер на Grey Goose L’Orange водката.
chartarrow

1

50

100

40%
Прозирна
Свежа овошна арома
Вкусови на кора од портокал и овошна нота
Богат вкус на портокал
Франција

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Франција
Aлкохол од пченица, Вода и Вкус на оранж
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка