Вермут Martini Rosso 1л со подарок

700 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Вермут Martini Rosso 1л со подарок

Не треба многу да се зборува за најдобриот светски бренд МАРТИНИ и нивниот црвен вермут! Уживајте на вистинскиот начин. Подарок 2 оригинални брендирани чаши од последната колекција на МАРТИНИ.

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка