Вермут Martini Extra Dry 1л

750ден 680 ден
Важи до: 31.12.2023
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Вермут Martini Extra Dry 1л

Есенцијата на ретки дрвја, тревки и цитрусни овошја, заробени во секоја капка на овој производ, го прават Мартини Драј основа за коктелот Dry Martini, кој се истакна како најпопуларен коктел на изминатото столетие.
chartarrow

1

50

100

15%
Бела
Лимон, малина и јаболко
Јаболка
Цимет и вкус на праска

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 4
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Италија
Вино, Алкохол, Приодни ароматични екстракти, Шеќер конзерванси Е202 и Е224 и Сулфати
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка