ПАКЕТ- Pellini 100% Арабика

7,000 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

ПАКЕТ- Pellini 100% Арабика

Понудата содржи : Pelini Top Arabica 5 ком (x10), Pellini Decaffeinato Naturale 5 ком (x10), Pellini Magnifico 5 ком (x10), Pellini Supremo 5 ком (x10) , Pellini Armonioso 5 ком (x10) и Pellini Absolute 5 ком (x10).

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Pelini top arabica
Pellini Decaffeinato Naturale
Pellini Magnifico
Pellini Supremo
Pellini Armonioso
Pellini Absolute
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка