Шампањ Louis Roederer Rose 0,75л со две чаши

5,250 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Шампањ Louis Roederer Rose 0,75л со две чаши

За да гроздовите кои се користат во креацијата на одличниот Розе Шампањ, тие мора да достигнат совршена зрелост, што понекогаш е тешко да се постигне со променливата клима во областа Шампањ. Поради оваа причина Louis Roederer одлучува да инвестира во лозја во Cumières, каде почвата е глинена и варовник, која се соочува со јужните падини искапени во светлна рефлектирана од реката Марна, му овозможува на лозјето да добие оптимална зрелост.
chartarrow

1

50

100

12%
Бледо розева боја
Овошна арома на свежи бобинки
Свежо и зрело грозје
Долг, долг и постојан

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Франција
Пенливо вино од 12% алкохол, две чаши
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка