Концентрирано пире од јагода Mixer 1л.

930 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Концентрирано пире од јагода Mixer 1л.

Концентрирано пире од внимателно избрани јагоди кои совршено се зрели пред да подлежат на понатамошна обработка. Направен е баланс од два типа на јагоди за да се добие совршената блажина и густина од овошјето. Погодно е за коктели и смуди рецепти.
Црвена
Јагода

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 2
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Италија
Сок од јагода и концентрат од пире од јагода (56%), шеќер
Закиселувачи: лимонска киселина
Аароми и Агенси за згуснување: ксантан гума
Антиоксиданс: аскорбинска киселина
Конзерванс: потасиум сорбат
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Бесплатна достава за нарачки над 1500 денари
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка