Рум Bacardi Carta Blanca 1л

1,050 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Рум Bacardi Carta Blanca 1л

Пред Дон Факундо да го преправи рецептот, белите румови биле остри на вкус, нерафинирани и сирови. Во 1862 тој го создаде Бакарди Карта Бланка, кој е производ на 10 години посветеност на креирање на совршен рум. Совршено пакување за коктели за целото друштво.
chartarrow

1

50

100

37,5%
Бела
Бамбусово дрво и сино сирење
Ванила и ноти на бадем
Индиски бибер и Печурки

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 3
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Географско потекло

Куба
Алкохол од шеќерна трска и Вода
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка