Сет Aperol 1l, Zonin Gran Cuve со 2 чаши

1,370 ден
Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

Сет Aperol 1l, Zonin Gran Cuve со 2 чаши

добро познатион аперитив Аперол сега достапен во комбинација со пенливото вино Zonin. Zonin оваа година се пласираше на 39то место на листата "World's most Admired Wine Brands", оформена од "Drinks International"

Максимално дозволена количина од овој производ во една нарачка е 5
ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА
Аперол 1Л, Зонин Гран Куве 0,75л, 2 Аперол чаши
Слични производи

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ

Кошничка Bevanda
Вашата кошничка е празна Потврди нарачка Испразни кошничка